Cathrine brandt logo

Surdejsboller

Nemme kernerige surdejsboller - tilsæt kun vand. Her har du en skøn blanding af mel, hørfrø, klid og kerner. Nok til 10-12 boller. Nem genvej til et køkken fyldt duften af lækker surdejsbagværk.

KØB NU

SÅDAN GØR DU

1. Kom 425 g lunkent vand i en skål.

2. Hæld indholdet af den lille pose i (tørgær) og rør til opløst.

3. Tilsæt indholdet af den store pose og rør sammen med en ske.

4. Læg et tætsluttende låg over og lad dejen hæve 30 minutter ved stuetemperatur inden den kommes på køl natten over.

Dagen efter bages bollerne.

Tænd ovnen på 250 grader over/under varme. Lad den varme godt op.

Form dejen til boller med en våd spiseske. Kom bollerne på en bageplade med bagepapir.

Sæt bollerne i ovnen og bag dem i 8 minutter ved 250 grader over/under varme.

Skru ovnen over på 250 grader varmluft og bag bollerne yderligere 8-10 minutter til godt gyldne.

Afkøl på en rist og nyd.

How To Surdejsboller kernerige

How To - Step 1
How To - Step 2
How To - Step 3
How To - Step 4
How To - Step 5
cross-circle