Cathrine brandt logo

Surdejsflager

Brug frisk mel – gerne økologisk. Det giver din surdej de bedste betingelser for at blive stærk og aktiv.

KØB NU

SÅDAN GØR DU

Kom alt indholdet i posen i et glas. Hæld 50 g 28-30 grader varmt vand over. Lad stå og trække i 60 minutter.

Rør rundt. Tilsæt 20 g fint hvedemel og 20 g groft rugmel. Rør igen, læg låg på klem og stil lunt i ca. 24 timer. Din surdej vil vise aktivitet i form af hævning og luftbobler.

Dag 2
Fodr igen. Kom 50 g surdej (kassér resten), 50 g 28-30 grader varmt vand og 60 g fint hvedemel i. Rør sammen. Lad surdejen stå lunt med låget på klem i 8-16 timer. Den vil hæve til dobbelt og vise god aktivitet.

Fodr igen din surdej med 50 g surdej, 50 g 28-30 grader varmt vand og 50 g fint hvedemel. Rør sammen og lad stå lunt med låget på klem. Hvis surdejen hæver til dobbelt størrelse eller mere på 3-6 timer, så er den bageklar. Hæver den mindre og er længere tid om det, så gentag fodringen.

Nu er din surdej bageklar.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dignissim sed nunc a scelerisque. Mauris sed lobortis magna. Nulla non tellus interdum, iaculis enim sed, aliquet lorem. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae;
Lorem ipsum

How To Surdejsflager

How To - Step 1
How To - Step 2
How To - Step 3
How To - Step 4
cross-circle